Terug

Telecare Home solutions

ADLife

Oplossing voor het monitoren van de Activiteiten van het Dagelijkse Leven. Activiteitenmonitoring richt zich op het vroegtijdig signaleren van (plotselinge) veranderingen in het dagelijkse functioneren van mensen. Veel te vaak wordt namelijk pas ná een ongeval, herhaaldelijke misverstanden of andere negatieve ontwikkelingen ontdekt en erkénd, dat er iets 'gaande' is bij de ouder wordende perso(o)n(en) in kwestie.

Vraag advies over ADLife

ADLife

Lifeline Vi

Lifeline Vi Slim, eenvoudig: dat is de Lifeline Vi.
Meer informatie over Lifeline Vi

Tunstallnet

Tunstallnet Tunstallnet is een revolutionair nieuw concept dat ondersteund in het alledaagse leven, door mensen die niet computerkundig zijn toegang te bieden tot een schat aan relevante informatie en media om eenvoudig contact te onderhouden met mantelzorgers, familie, vrienden en hun leefomgeving.
Meer informatie over Tunstallnet

ROM

ROM De ROM zorgt ervoor, dat bedrade sensoren draadloze alarmmeldingen kunnen versturen naar de Telecare units.
Meer informatie over ROM

Universele sensor

Universele sensor De universele sensor zorgt ervoor, dat externe sensoren draadloze alarmmeldingen kunnen versturen naar de Telecare units.
Meer informatie over Universele sensor

Bewegingsmelder/ Fast PIR

Bewegingsmelder/ Fast PIR Een draadloze sensor die gebruikt kan worden voor zowel een inbraaksysteem als voor het monitoren van (in)activiteit, bijvoorbeeld of een gebruiker uit bed is gekomen.
Meer informatie over Bewegingsmelder/ Fast PIR

Swedish PIR Bewegingsmelder

Swedish PIR Bewegingsmelder Een draadloze sensor die gebruikt kan worden voor zowel een inbraaksysteem als voor het monitoren van (in)activiteit, bijvoorbeeld of een gebruiker uit bed is gekomen
Meer informatie over Swedish PIR Bewegingsmelder

Akoestische melder

Akoestische melder Maakt melding op basis van geluid. De lengte die dit geluid moet hebben en de luidheid kan vooraf ingesteld worden naar wens van de gebruiker.
Meer informatie over Akoestische melder

Hittemelder

Hittemelder De hittemelder wordt ingezet op plaatsen waar een rookmelder niet geinstalleerd kan worden, zoals bijvoorbeeld de keuken.
Meer informatie over Hittemelder

Pager

Pager De pager zorgt ervoor, dat gebruikers met een auditieve beperking onmiddellijk op de hoogte worden gebracht van een geactiveerde alarmmelding via één van de Tunstall units.
Meer informatie over Pager

Trilunit

Trilunit De tril unit (aangebracht onder het kussen) attendeert de slapende gebruiker middels trilsignalen op een alarmoproep van (bijvoorbeeld) een rookmelder.
Meer informatie over Trilunit

ADLife

ADLife Oplossing voor het monitoren van de Activiteiten van het Dagelijkse Leven.
Meer informatie over ADLife

X-10-controlle

 X-10-controlle De X-10-controller kan worden gebruikt in combinatie met de bed-/stoelsensor en/of de dwaaldetectiesensor, waardoor de benodigde verlichting middels een specifieke sensor automatisch aan- en uitgeschakeld kan worden.
Meer informatie over X-10-controlle

Gasdetector

Gasdetector Als er een grote hoeveelheid gas gemeten wordt, verstuurd de gasdetector meteen een alarmsignaal.
Meer informatie over Gasdetector

Overstromingssensor

Overstromingssensor Bij mogelijke overstromingssituaties, biedt de overstromingssensor uitkomst. Deze genereert een alarm bij wateroverlast.
Meer informatie over Overstromingssensor

Temperatuursensor

Temperatuursensor De temperatuursensor signaleert zowel extreem hoge en lage temperaturen als een plotselinge stijging van de temperatuur in de betreffende ruimte.
Meer informatie over Temperatuursensor

Bed- Stoelsensor

Bed- Stoelsensor De bed-/stoelsensor geeft een waarschuwingssignaal af als mensen 's nachts uit hun bed komen, maar niet binnen een – vooraf ingestelde tijdsperiode – terugkeren.
Meer informatie over Bed- Stoelsensor

Telecare units

Telecare units Telecare Units dat is de naam van de Tunstall personenalarmeringstoestellen. Tunstall biedt vier Telecare units: de Lifeline Vi Lite, de Lifeline Vi, de Lifeline Vi+ en de IP Connect+.
Meer informatie over Telecare units