Terug

Ga snel naar

Meldcentrale PNC

NIEUW: PNC7

PNC7 staat voor een nieuwe benchmark in de ontwikkeling van zorgcentrales door een krachtig, betrouwbaar en schaalbaar technologieplatform te bieden dat eenvoudiger in gebruik, flexibeler en efficiënter is dan ooit. Meer informatie op de PNC productpagina.

Vraag advies over NIEUW: PNC7

NIEUW: PNC7

Lifeline Vi

Lifeline Vi Slim, eenvoudig: dat is de Lifeline Vi.
Meer informatie over Lifeline Vi

IP Connect +

IP Connect + De betrouwbare Telecare unit op basis van IP technologie.
Meer informatie over IP Connect +

PNC 7

PNC 7 De PNC7 meldcentrale biedt een krachtig, betrouwbaar en schaalbaar technologieplatform dat eenvoudiger in gebruik, flexibeler en efficiënter is dan ooit.
Meer informatie over PNC 7

Telecare units

Telecare units Telecare Units dat is de naam van de Tunstall personenalarmeringstoestellen. Tunstall biedt vier Telecare units: de Lifeline Vi Lite, de Lifeline Vi, de Lifeline Vi+ en de IP Connect+.
Meer informatie over Telecare units

Hosting

Tunstall Hosting biedt u maximale flexibiliteit. Door middel van een klein stukje software op uw eigen computer(s) wordt verbinding gemaakt met het datacentrum van Tunstall. Hier vindt de vertaling plaats van de informatie die door Tunstall wordt aangeboden over het netwerk. Deze vertaalslag zorgt ervoor dat u een afhandelingsscherm van de PNC6 meldcentrale (de zogenaamde desktop) te zien krijgt op uw computer. Tunstall Hosting biedt de mogelijkheid om op elke gewenste locatie een computerscherm te plaatsen voor oproepafhandeling, invoer van klantgegevens en inzage in de oproephistorie. Daarmee behoudt u zelf de regie over uw eigen klantgegevens.

Vraag advies over Hosting

Hosting