Terug

Telehealth Telehealthcare applicaties

Diabetes

Diabetes (ook wel suikerziekte genoemd) is de meest voorkomende ziekte in Nederland. Diabetes heeft voor veel patiënten overigens een zogeheten domino-effect: mensen met diabetes krijgen in veel gevallen namelijk ook te maken met (bijvoorbeeld) hart- en vaatziekten, uitval van nieren en slechtziendheid. Een betere regulering van diabetes vermindert de kans op langetermijnrisico's als oog-, zenuw-, nier- of hartcomplicaties of infarcten. Niet meer dan logisch dus, dat Tunstall specifieke apparatuur voor de groeiende medische doelgroep diabetici heeft ontwikkeld.

Vraag advies over Diabetes

Diabetes

mPro & mTrax

mPro & mTrax Zelfstandig de gezondheid monitoren, eventueel met ondersteuning van een arts of zorgprofessional.
Meer informatie over mPro & mTrax

ROM

ROM De ROM zorgt ervoor, dat bedrade sensoren draadloze alarmmeldingen kunnen versturen naar de Telecare units.
Meer informatie over ROM

Swedish PIR Bewegingsmelder

Swedish PIR Bewegingsmelder Een draadloze sensor die gebruikt kan worden voor zowel een inbraaksysteem als voor het monitoren van (in)activiteit, bijvoorbeeld of een gebruiker uit bed is gekomen
Meer informatie over Swedish PIR Bewegingsmelder

Trekschakelaar

Trekschakelaar De trekschakelaar wordt gebruikt om een alarmoproep te maken op locaties waar persoonlijke zenders niet gedragen worden.
Meer informatie over Trekschakelaar

MyMedic & ICP Triagemanager

MyMedic & ICP Triagemanager MyMedic en ICP Triagemanager zijn onderdeel van de ‘integrated care’ applicaties van Tunstall Healthcare.
Meer informatie over MyMedic & ICP Triagemanager

Bloeddrukmeter

Bloeddrukmeter Meten van de bloeddruk moet nauwkeurig gebeuren met goedgekeurde bloeddrukmeters . Hiervoor heeft Tunstall een betrouwbaare en kwalitatieve bloeddrukmeter voor ontwikkeld.
Meer informatie over Bloeddrukmeter

Telecare units

Telecare units Telecare Units dat is de naam van de Tunstall personenalarmeringstoestellen. Tunstall biedt vier Telecare units: de Lifeline Vi Lite, de Lifeline Vi, de Lifeline Vi+ en de IP Connect+.
Meer informatie over Telecare units