Terug

Telecare Home solutions

Medicatie

Uit recent onderzoek van de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) is gebleken, dat het met de medicatieveiligheid in de langdurige zorg en 'zorg-aan-huis' erbarmelijk is gesteld.

Vraag advies over Medicatie

Medicatie

Lifeline Vi

Lifeline Vi Slim, eenvoudig: dat is de Lifeline Vi.
Meer informatie over Lifeline Vi

ROM

ROM De ROM zorgt ervoor, dat bedrade sensoren draadloze alarmmeldingen kunnen versturen naar de Telecare units.
Meer informatie over ROM

Universele sensor

Universele sensor De universele sensor zorgt ervoor, dat externe sensoren draadloze alarmmeldingen kunnen versturen naar de Telecare units.
Meer informatie over Universele sensor

Swedish PIR Bewegingsmelder

Swedish PIR Bewegingsmelder Een draadloze sensor die gebruikt kan worden voor zowel een inbraaksysteem als voor het monitoren van (in)activiteit, bijvoorbeeld of een gebruiker uit bed is gekomen
Meer informatie over Swedish PIR Bewegingsmelder

Akoestische melder

Akoestische melder Maakt melding op basis van geluid. De lengte die dit geluid moet hebben en de luidheid kan vooraf ingesteld worden naar wens van de gebruiker.
Meer informatie over Akoestische melder

Vibrerende pager

Vibrerende pager De vibrerende pager werkt in combinatie met de Telecare unit van Tunstall. Zodra er een alarm is gaat deze af.
Meer informatie over Vibrerende pager

Medicatie sensor

Medicatie sensor Als gebruikers al dan niet stelselmatig – vergeten de voorgeschreven medicatie tot zich te nemen, biedt de medicatiedispenser uitkomst. Deze attendeert de cliënt visueel en auditief.
Meer informatie over Medicatie sensor

Telecare units

Telecare units Telecare Units dat is de naam van de Tunstall personenalarmeringstoestellen. Tunstall biedt vier Telecare units: de Lifeline Vi Lite, de Lifeline Vi, de Lifeline Vi+ en de IP Connect+.
Meer informatie over Telecare units