Terug

Telecare Home solutions

Dementie

In Nederland lijden momenteel een kwart miljoen mensen aan een vorm van dementie (bij ongeveer 70.000 mensen is de diagnose nog niet gesteld), een aantal dat door de sterke vergrijzing en stijgende levensverwachting in 2050 naar verwachting verdubbeld(!) zal zijn. Tunstall heeft inmiddels een leidende positie op het gebied van de zeer geavanceerde monitoringstechnologie verworven. De (draadloze) applicaties zijn in iedere (huis)kamer toepasbaar, waardoor de verschillende verschijnselen van dementie voortaan in een vroegtijdig stadium gesignaleerd worden.

Vraag advies over Dementie

Dementie

Lifeline Vi

Lifeline Vi Slim, eenvoudig: dat is de Lifeline Vi.
Meer informatie over Lifeline Vi

Caresse GSM

Caresse GSM De Caresse GSM is een unit voor iedereen die behoefte heeft aan extra veiligheid in huis.
Meer informatie over Caresse GSM

CareLock

CareLock Vaak gebeurt het dat zorgverleners met bossen sleutels lopen. Een oplossing die vaak wordt gebruikt is een sleutelkluis, welke in de praktijk minder veilig is gebleken, omdat vandalen deze met bruut geweld alsnog openen en met de sleutel de woning in kunnen dringen. Nu is er een veilige oplossing.
Meer informatie over CareLock

Tunstallnet

Tunstallnet Tunstallnet is een revolutionair nieuw concept dat ondersteund in het alledaagse leven, door mensen die niet computerkundig zijn toegang te bieden tot een schat aan relevante informatie en media om eenvoudig contact te onderhouden met mantelzorgers, familie, vrienden en hun leefomgeving.
Meer informatie over Tunstallnet

MyAmie

MyAmie De MyAmie is een kleine, discrete zender die ontworpen is om meer draagcomfort te bieden en wordt gebruikt in combinatie met Tunstall Telecare units en systemen.
Meer informatie over MyAmie

iVi: zender en valdetector

iVi: zender en valdetector De iVi is één van de onmisbare hulpmiddelen die zich richt op de gevolgen van een val, maar ook als persoonlijke zender gebruikt kan worden.
Meer informatie over iVi: zender en valdetector

ROM

ROM De ROM zorgt ervoor, dat bedrade sensoren draadloze alarmmeldingen kunnen versturen naar de Telecare units.
Meer informatie over ROM

Universele sensor

Universele sensor De universele sensor zorgt ervoor, dat externe sensoren draadloze alarmmeldingen kunnen versturen naar de Telecare units.
Meer informatie over Universele sensor

Bewegingsmelder/ Fast PIR

Bewegingsmelder/ Fast PIR Een draadloze sensor die gebruikt kan worden voor zowel een inbraaksysteem als voor het monitoren van (in)activiteit, bijvoorbeeld of een gebruiker uit bed is gekomen.
Meer informatie over Bewegingsmelder/ Fast PIR

Swedish PIR Bewegingsmelder

Swedish PIR Bewegingsmelder Een draadloze sensor die gebruikt kan worden voor zowel een inbraaksysteem als voor het monitoren van (in)activiteit, bijvoorbeeld of een gebruiker uit bed is gekomen
Meer informatie over Swedish PIR Bewegingsmelder

Trekschakelaar

Trekschakelaar De trekschakelaar wordt gebruikt om een alarmoproep te maken op locaties waar persoonlijke zenders niet gedragen worden.
Meer informatie over Trekschakelaar

Akoestische melder

Akoestische melder Maakt melding op basis van geluid. De lengte die dit geluid moet hebben en de luidheid kan vooraf ingesteld worden naar wens van de gebruiker.
Meer informatie over Akoestische melder

Vibrerende pager

Vibrerende pager De vibrerende pager werkt in combinatie met de Telecare unit van Tunstall. Zodra er een alarm is gaat deze af.
Meer informatie over Vibrerende pager

Hittemelder

Hittemelder De hittemelder wordt ingezet op plaatsen waar een rookmelder niet geinstalleerd kan worden, zoals bijvoorbeeld de keuken.
Meer informatie over Hittemelder

X-10-controlle

 X-10-controlle De X-10-controller kan worden gebruikt in combinatie met de bed-/stoelsensor en/of de dwaaldetectiesensor, waardoor de benodigde verlichting middels een specifieke sensor automatisch aan- en uitgeschakeld kan worden.
Meer informatie over X-10-controlle

Draadloze zender

Draadloze zender De persoonlijke draadloze hals- en polszenders Komfort en Gem maken gebruik van de speciale Europese 869 Mhz-frequentie voor sociale alarmering.
Meer informatie over Draadloze zender

Dwaaldetectiesensor

Dwaaldetectiesensor Van dementerenden is al enige tijd bekend, dat zij op de meest ongebruikelijke en onverwachte tijdstippen kunnen gaan dwalen. De dwaaldetectiesensor biedt in dergelijke gevallen uitkomst.
Meer informatie over Dwaaldetectiesensor

Drukmat

Drukmat De drukmat functioneert uitstekend als anti-inbraaksysteem, maar wordt tevens ingezet voor het monitoren van (in)activiteit van de gebruiker.
Meer informatie over Drukmat

Medicatie sensor

Medicatie sensor Als gebruikers al dan niet stelselmatig – vergeten de voorgeschreven medicatie tot zich te nemen, biedt de medicatiedispenser uitkomst. Deze attendeert de cliënt visueel en auditief.
Meer informatie over Medicatie sensor

Gasafsluitklep

Gasafsluitklep In combinatie met de gasdetector, zorgt de gasafsluitklep ervoor, dat de gastoevoer – bij een lek- meteen afgesloten wordt.
Meer informatie over Gasafsluitklep

Gasdetector

Gasdetector Als er een grote hoeveelheid gas gemeten wordt, verstuurd de gasdetector meteen een alarmsignaal.
Meer informatie over Gasdetector

Temperatuursensor

Temperatuursensor De temperatuursensor signaleert zowel extreem hoge en lage temperaturen als een plotselinge stijging van de temperatuur in de betreffende ruimte.
Meer informatie over Temperatuursensor

Telecare units

Telecare units Telecare Units dat is de naam van de Tunstall personenalarmeringstoestellen. Tunstall biedt vier Telecare units: de Lifeline Vi Lite, de Lifeline Vi, de Lifeline Vi+ en de IP Connect+.
Meer informatie over Telecare units