Terug

Telecare Home solutions

Veilig en Comfortabel Wonen

Langer thuis (willen) wonen gaat onder meer helaas gepaard met het feit, dat ouderen steeds angstiger worden om 's avonds de deur open te doen. Kortom, het gevoel van onveiligheid in de eigen leefomgeving neemt steeds meer toe. Tunstall brengt het veiligheidsgevoel van mensen weer terug met een groot aantal Veilig en Comfortabel Wonen-applicaties.

Vraag advies over Veilig en Comfortabel Wonen

Veilig en Comfortabel Wonen

Lifeline Vi

Lifeline Vi Slim, eenvoudig: dat is de Lifeline Vi.
Meer informatie over Lifeline Vi

Caresse GSM

Caresse GSM De Caresse GSM is een unit voor iedereen die behoefte heeft aan extra veiligheid in huis.
Meer informatie over Caresse GSM

CareLock

CareLock Vaak gebeurt het dat zorgverleners met bossen sleutels lopen. Een oplossing die vaak wordt gebruikt is een sleutelkluis, welke in de praktijk minder veilig is gebleken, omdat vandalen deze met bruut geweld alsnog openen en met de sleutel de woning in kunnen dringen. Nu is er een veilige oplossing.
Meer informatie over CareLock

Tunstallnet

Tunstallnet Tunstallnet is een revolutionair nieuw concept dat ondersteund in het alledaagse leven, door mensen die niet computerkundig zijn toegang te bieden tot een schat aan relevante informatie en media om eenvoudig contact te onderhouden met mantelzorgers, familie, vrienden en hun leefomgeving.
Meer informatie over Tunstallnet

MyAmie

MyAmie De MyAmie is een kleine, discrete zender die ontworpen is om meer draagcomfort te bieden en wordt gebruikt in combinatie met Tunstall Telecare units en systemen.
Meer informatie over MyAmie

iVi: zender en valdetector

iVi: zender en valdetector De iVi is één van de onmisbare hulpmiddelen die zich richt op de gevolgen van een val, maar ook als persoonlijke zender gebruikt kan worden.
Meer informatie over iVi: zender en valdetector

ROM

ROM De ROM zorgt ervoor, dat bedrade sensoren draadloze alarmmeldingen kunnen versturen naar de Telecare units.
Meer informatie over ROM

Universele sensor

Universele sensor De universele sensor zorgt ervoor, dat externe sensoren draadloze alarmmeldingen kunnen versturen naar de Telecare units.
Meer informatie over Universele sensor

Bewegingsmelder/ Fast PIR

Bewegingsmelder/ Fast PIR Een draadloze sensor die gebruikt kan worden voor zowel een inbraaksysteem als voor het monitoren van (in)activiteit, bijvoorbeeld of een gebruiker uit bed is gekomen.
Meer informatie over Bewegingsmelder/ Fast PIR

Swedish PIR Bewegingsmelder

Swedish PIR Bewegingsmelder Een draadloze sensor die gebruikt kan worden voor zowel een inbraaksysteem als voor het monitoren van (in)activiteit, bijvoorbeeld of een gebruiker uit bed is gekomen
Meer informatie over Swedish PIR Bewegingsmelder

Trekschakelaar

Trekschakelaar De trekschakelaar wordt gebruikt om een alarmoproep te maken op locaties waar persoonlijke zenders niet gedragen worden.
Meer informatie over Trekschakelaar

Akoestische melder

Akoestische melder Maakt melding op basis van geluid. De lengte die dit geluid moet hebben en de luidheid kan vooraf ingesteld worden naar wens van de gebruiker.
Meer informatie over Akoestische melder

Vibrerende pager

Vibrerende pager De vibrerende pager werkt in combinatie met de Telecare unit van Tunstall. Zodra er een alarm is gaat deze af.
Meer informatie over Vibrerende pager

Hittemelder

Hittemelder De hittemelder wordt ingezet op plaatsen waar een rookmelder niet geinstalleerd kan worden, zoals bijvoorbeeld de keuken.
Meer informatie over Hittemelder

Flitsunit met sirenes

Flitsunit met sirenes De flitsunit met zoemer (flitsunit met sirene) combineert een visueel (alarm)signaal met het niet te missen geluid van een luide sirene.
Meer informatie over Flitsunit met sirenes

Deurspion

Deurspion De DeurSpion geeft mensen direct advies wat te doen als er onverwachts bezoek aan de deur is. Een druk op de knop,en hulp is nabij.
Meer informatie over Deurspion

Draadloze zender

Draadloze zender De persoonlijke draadloze hals- en polszenders Komfort en Gem maken gebruik van de speciale Europese 869 Mhz-frequentie voor sociale alarmering.
Meer informatie over Draadloze zender

Drukmat

Drukmat De drukmat functioneert uitstekend als anti-inbraaksysteem, maar wordt tevens ingezet voor het monitoren van (in)activiteit van de gebruiker.
Meer informatie over Drukmat

Minuet Watch

Minuet Watch Minuet Watch. Deze modern vormgegeven horloge van hoge kwaliteit (volledig compatibel met de Telecare-units) maakt gebruik van de speciale Europese 869 Mhz-frequentie voor sociale alarmering.
Meer informatie over Minuet Watch

Gasafsluitklep

Gasafsluitklep In combinatie met de gasdetector, zorgt de gasafsluitklep ervoor, dat de gastoevoer – bij een lek- meteen afgesloten wordt.
Meer informatie over Gasafsluitklep

Gasdetector

Gasdetector Als er een grote hoeveelheid gas gemeten wordt, verstuurd de gasdetector meteen een alarmsignaal.
Meer informatie over Gasdetector

Koolmonoxidemelder

Koolmonoxidemelder De draadloze koolmonoxidemeter reageert en waarschuwt onmiddellijk als er gevaarlijke koolmonoxide-uitstoten worden gedetecteerd.
Meer informatie over Koolmonoxidemelder

Overstromingssensor

Overstromingssensor Bij mogelijke overstromingssituaties, biedt de overstromingssensor uitkomst. Deze genereert een alarm bij wateroverlast.
Meer informatie over Overstromingssensor

Rookmelder

Rookmelder De nieuwste generatie rookmelders van Tunstall zorgen – middels het automatisch versturen van een alarmmelding naar de meldcentrale – niet alleen voor verhoogde veiligheid, ze activeren tevens een lokaal hoorbaar alarm.
Meer informatie over Rookmelder

Temperatuursensor

Temperatuursensor De temperatuursensor signaleert zowel extreem hoge en lage temperaturen als een plotselinge stijging van de temperatuur in de betreffende ruimte.
Meer informatie over Temperatuursensor

Telecare units

Telecare units Telecare Units dat is de naam van de Tunstall personenalarmeringstoestellen. Tunstall biedt vier Telecare units: de Lifeline Vi Lite, de Lifeline Vi, de Lifeline Vi+ en de IP Connect+.
Meer informatie over Telecare units