Print

Uw gezondheid overal onder controle

woensdag 8 juli 2015

Uw gezondheid overal onder controle

Of het nu medisch noodzakelijk is om de gezondheid in de gaten te houden, of een levensstijl, mTrax en mPro ondersteunen hierbij. Zelfs op vakantie kan de gezondheid gemonitord blijven.

Gezond(er) leven is iets wat vele mensen op het moment bezig houdt. Letten op voeding en meer bewegen worden door menigeen opgepakt. Steeds meer personen zoeken de ondersteuning in de technologie, zoals jawbones, stappentellers, hartslagmeters met ieder een eigen app.
Tunstall heeft de beste apparatuur geselecteerd en geïntegreerd in één app voor de consument en één voor de zorgprofessional: mTrax en mPro.

Consumentapp
mTrax is de app voor de consument. Deze kiest zelf welke apparatuur het beste bij hem of haar past. Dit kan bijvoorbeeld een Jawbone of Fitbit zijn, maar ook een weegschaal en een bloeddrukmeter. Op de momenten dat het uitkomt upload de consument de gegevens naar de app. Dit kan een geautomatiseerd proces zijn. Daarbij kunnen ook handmatig diverse gegevens ingegeven worden. mTrax laat exact het verloop van de diverse data zien en geeft in kleuren aan of iemand op gezonde waardes zit. Op deze manier kan de consument direct zien welke waardes niet goed zijn en er direct naar handelen.

Toezicht
Een gezonde levensstijl erop na houden is niet altijd even makkelijk. Het is fijn om hier ondersteuning bij te krijgen van een arts, diëtiste, zorgprofessional of personal trainer. Voor deze professionals is het mogelijk om door middel van mPro meerdere cliënten te monitoren. Met mPro kijkt de professional in de mTrax gegevens van de cliënt, die hiervoor toestemming gegeven heeft. Zijn de gemeten waardes niet naar wens, dan kan de professional direct in grijpen, zonder dat de cliënt op consult is geweest. Zelfs op het moment dat een cliënt op vakantie gaat kan de zorgprofessional zijn of haar gezondheid via de app in de gaten houden.

Thuis of op vakantie, gezonder leven hoort erbij. Tunstall ondersteunt iedereen die een gezonder leven nastreeft. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Of een demonstratie van de apps? Neem contact op met Tunstall via telefoonnummer 0180 696 691, of mail marketing@tunstall.nl .