Terug

Peace of Mind

Peace of mind; geen zorgen. Voor de klanten van Tunstall bestaat dit echt. Dit realiseren wij met ons internationale netwerk en de vele oplossingen die wij bieden. Tunstall bestaat wereldwijd uit zo’n 3.300 werknemers in ruim 50 landen waar we onszelf marktleidend kunnen noemen. Samen met onze internationale collega’s werken wij dagelijks aan innovatie en het optimaliseren van oplossingen en processen om het leven van ouderen, hulpbehoevenden maar ook verzorgers gemakkelijker te maken. Een Tunstall oplossing is meer dan het leveren van een product. Achter elke Tunstall oplossing zit een visie, een verband dat allerlei techniek en diensten met elkaar verbindt tot een totaaloplossing. En wanneer dit op de juiste wijze wordt toegepast dan betekent dit voor de klant: Peace of mind.
 
Elke Tunstall oplossing maakt deel uit van een gehele architectuur waarin meerdere oplossingen op een veilige en betrouwbare manier verbonden zijn. Deze flexibele en open architectuur maakt het voor de klant mogelijk direct voor meerdere oplossingen te kiezen. Maar het is ook mogelijk om in een later stadium deze oplossingen modulair uit te breiden. Tunstall oplossingen zijn flexibel en onafhankelijk van infrastructuur. Een voorbeeld hiervan is het gepatenteerde ST protocol. Hierdoor is de communicatie tussen diverse Tunstall oplossingen altijd veilig en betrouwbaar. 

De Tunstall architectuur bestaat uit een totaaloplossing van:
- Telecare applicaties: Vallen, Dementie, Veiligheid & Comfortabel wonen, Epilepsie en Zintuiglijke beperkingen;
- PNC, de zorgcentrale voor de ontvangst, interpretatie en verwerking van data ten behoeve van het optimaliseren van zorgprocessen; 
- CareLock: het elektronisch openen van deuren;
- TunstallNet: communicatieplatform als verbinding tussen cliënt, mantelzorg en zorgprofessional;
- Telehealth oplossingen voor zelfmanagement gericht op COPD en Chronisch hartfalen;

Deze totaaloplossing kan ook afgenomen worden op basis van Managed en Hosted Services. Deze zorgen ervoor dat alle onderdelen van de Tunstall architectuur samenkomen tot dé totaaloplossing. 

Wij geloven in de kracht van een totaaloplossing van techniek en diensten met als resultaat werkelijke Peace of mind.