Terug

Trainingen

Tunstall biedt  interessante trainingen voor Installateur, programmeur en gebruiker. Hieronder vindt u een overzicht van enkele beschikbare trainingen. 

Telecare Basis
De training behandelt de basisbeginselen van Telecare voor installateur en programmeurs. Tijdens de training komen met name de benodigde onderdelen, installatie en programmering van basis Telecare aan bod.

Telecare Geavanceerd
De training is bedoeld voor installateurs en programmeurs die al de beschikking hebben over basis Telecare kennis. Na de Telecare training geavanceerd is de cursist in staat ook de extra features van Tunstall Telecare units toe te passen.

Communicall Vi Gebruikerstraining 
De training is met name bedoeld voor de zorgprofessionnal die werkt met het Communicall Vi systeem. Na afloop is de zorgprofessioneel in staat te communiceren via het systeem.

Communicall Vi Beheerderstraining 
De training is gericht op de beheerder van het Communicall Vi systeem. Na afloop van de cursus is de beheerder in staat het systeem op eerste lijn niveau te beheren.

Locatie
Alle opleidingen kunnen zowel bij ons op kantoor of bij u op locatie gegeven worden.

Er is meer...
Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een training op maat. U kunt hierover contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag over de beste training.