Terug

Social Media

Tegenwoordig is er geen organisatie meer te bedenken die niets doet met Social Media. Tunstall is ook actief op dit gebied en beschikt over een LinkedIn-account en een Twitter-account.

Wat kunt u van ons verwachten op deze media?
In de T-news kunt u al regelmatig lezen over interessante productontwikkelingen en projecten. Op Social Media gaat Tunstall een stapje verder. Dagelijks vindt u hier updates over onze oplossingen en berichten wij over events waar we aan deelnemen. Tevens delen wij graag de berichtgeving vanuit onze internationale collega’s, klantervaringen, mooie referentieprojecten en oplossingen die onbekender zijn in Nederland en België. Op deze wijze doet u wellicht goede ideeën op voor uw eigen organisatie.

Wat wilt u lezen?
Tunstall heeft veel te vertellen, maar wij horen ook graag van u wat u van ons wilt zien en horen. Heeft u ideeën over de invulling van onze berichtgeving op Social Media of in de T-news? Laat dit dan weten door te mailen naar marketing@tunstall.nl. Ook wanneer u zelf bedrijfsmatig Social Media gebruikt horen wij het graag, zodat wij u voortaan kunnen volgen.

Wij hopen dat u ons gaat volgen op Social Media zodat u nog meer op de hoogte bent van de ontwikkelingen bij Tunstall. Wilt u meer weten over ons Social Media gebruik, of heeft u opmerkingen? Neem contact op met Tunstall via telefoonnummer 0180 696 691, of mail marketing@tunstall.nl .