Terug

Over Tunstall

Wie zijn wij?

Tunstall Healthcare Group Ltd. – opgericht in 1957 in Groot-Brittannië – is vandaag de dag uitgegroeid tot wereldwijd marktleider op het gebied van geavanceerde Telehealthcare oplossingen. Tunstall Healthcare Group Ltd. is actief in meer dan vijftig landen en biedt werkgelegenheid aan meer dan 3.300 medewerkers. Bij Tunstall Centraal Europa – onder welke vlag de Nederlandse divisie met haar vestiging in Barendrecht opereert – zijn ruim honderd personen werkzaam.

De overkoepelende filosofie van alle vestigingen en divisies van Tunstall Healthcare Group Ltd. is even simpel als doeltreffend: het (door middel van technologie en diensten) bieden van bescherming, ondersteuning en zorg aan mensen zodat iedereen die ondersteuning en geruststelling nodig heeft – zoals ouderen en overige personen met een chronische aandoening – zo lang mogelijk zelfstandig kan blijven wonen en leven.

Inmiddels hebben verschillende internationale (wetenschappelijke) onderzoeken het onomstotelijke bewijs geleverd: Telehealthcare kan het leven van veel ouderen, chronisch zieken en hun verzorgers drastisch verbeteren en de integratie van gezondheidszorg en sociale zorg tevens eenvoudiger maken. Zie Case studies